Blog

Latest News and Updates

Mange vandrere og klatrere vi så på Kings hadde pakker

Tricks hjelper til med å lage lyspakke for oppoverbakke

canada goose jakke oslo ……………… canada goose jakke oslo

canada goose norge forhandler Kings Peak er det høyeste fjellet i Utah, en 13 528 fots steinpyramide i canada goose den statlige avstanden Uinta Range. For å klatre til toppen, går du nesten 30 miles rundtur, en reise som starter på en godt slitt sti og slutter timer eller dager senere, avhengig av hastigheten din på toppen av en knivkanten som synes å flyte i himmelen. canada goose norge forhandler

canada goose salg På en nylig lørdag, under flammende sol og blå himmel over, sto jeg på Kings toppmøte med to venner og stirret vest. En klippe droppet av noen få hundre meter, og utsikten gikk for alltid. Vi hadde hiked fort for det meste av dagen, tar stopp for å spise eller skyte video canada goose jakke herre for å registrere turen. Våre ryggsekker var lette, og utstyret vårt var skummet til det aller viktigste for klatringen. canada goose salg

canada goose importør norge I min pakke bar jeg et telt, sovepose, en liten pute, en skalljakke og canada goose jakker herre mat. Som canada goose victoria parka enhver backcountry tur forsøkte jeg å skumme så lett som mulig på Kings, men uten å https://www.canada-goose-jakker.com gå på kompromiss med sikkerheten i villmarken. canada goose importør norge

canada goose norge nettbutikk ekte Med en lager av lette gir, var min 30 liters ryggsekk alt jeg trengte for turen. Den veide mindre enn 20 pounds. Mange vandrere og klatrere vi så på Kings hadde pakker bokstavelig talt tre ganger størrelsen, belastende belastninger med over fylte paneler canada goose jakke og telt bundet på toppen. canada goose norge nettbutikk ekte

Utover bare å bruke lettere gir, et enkelt men dyrt alternativ, kan vandrere kutte vekt ved å eliminere repeterende eller unødvendige gjenstander. Vårt telt kan for eksempel settes opp med trekkingstolper, slik at vi kan canada goose jakker dame forlate aluminiumsbeholdningen med poler bak.

canada goose norge På sporet sprang hver person i min gruppe om en liter vann for turen. Vi brukte rensingstabletter, ikke pumper eller filtre, canada goose trillium for å rense vannet vårt fra bekker. Dette lagret et pund eller mer i vekt. canada goose norge

canada goose billig Klær er et annet enkelt område for å kutte lasten. Planlegg å gå, klatre, sove og gå ned i samme sett med klær. Syntetisk eller canada goose salg merino ull klær for base lag, aldri bomull, er best. Jeg bringer en midtvektskjorte for varme om natten og en skalljakke for beskyttelse mot canada goose outlet vind og regn. canada goose billig

canada goose outlet norge Maten kan være canada goose outlet tung. Vi tok en liten brennende ovn for alkohol og en kopppotte for å koke vann. Maten vår var tett, høyt kalori elementer som nøtter og energi barer. Til måltider legger vi varmtvannet til dehydrerte måltider som ble spist rett fra posen. canada goose outlet norge

canada goose dunjakke Om natten dro våre lette soveposer en tett linje mellom komfort og kulde. Det var på 40-tallet mens vi sov, men det var bra. En liten sovesofa holdt meg av bakken, og jeg hadde på meg jakken til sengs et ekstra lag isolasjon som bare canada goose herre var nok til å holde meg varm. canada goose dunjakke

canada goose i norge Utover utstyr kan strategien spille for å holde ting lys og canada goose dame rask. På kongene fant vi en campingplass et par miles fra toppen og stukket mesteparten av maten og utstyret bundet canada goose victoria i et tre. Dette holdt oss canada goose norge lyse for toppmøtet, en skarp klatring opp en skygge og på åsen. Deretter, en rask endelige klatring, canada goose jakke dame unburdened av ekstra gir, til det høyeste punktet i staten canada goose i norge.

Jean-LucMange vandrere og klatrere vi så på Kings hadde pakker
Share this post

Join the conversation